Gurmeeõhtusöök sinu kodus koos Uue-Saaluse veinidega
€58.00
Meil on tohutult hea meel, et oled otsustanud investeerida ühte mõnusasse õhtusse köögis kas siis oma kaaslase või lähedaste sõpradega. Selle asemel, et istuda restoranis ja oodata, et toit lauda tuuakse, on teil võimalus üksteisega aega veeta ning üheskoos meisterdada üks meeldejääv veiniõhtusöök.
Koostöös vegankoka Maru Metspalu ja tippkoka Aldur Soosaluga oleme välja töötanud restoraniväärilised retseptid, mis on sobivad ideaalselt Uue-Saaluse veinidega. Valida on kas vegan või liha- ja kalaga toiduretseptide vahel. Mõlemas sisaldub 4 retsepti. Iga retsept algab veini tutvustusega, mille järel leiad vajaminevad koostisosad ning üksikasjaliku valmistamisjuhendi. Retseptid on varustatud profifotograaf Siim Vahuri kvaliteetsete fotodega.
Pakk sisaldab:
1. Saaluse karge ebaküdoonia õunavein – 1 pdl, 750 ml
2. Rabarberi vahuvein – 1 pdl, 750 ml
3. Saaluse romantiline mustsõstra-vaarikavein – 1 pdl 750 ml
4. Saaluse mõisaproua aroonia-mustsõstravein – 1 pdl, 750 ml
5. Värvitrükis retseptid koos vajamineva tooraine ja valmistamisjuhendiga
6. 1 pakk (100g) Uue-Saaluse marjajahu vastavalt valitud retseptile – astelpajujahu või vaarikajahu
Liha- ja kalaga retseptid, autor Aldur Soosalu
-
Praetud forell, soe kinoa- lehtkapsa salat ja täidetud šampinjonid.
-
Peedirisoto kitsejuustuga.
-
Röstitud vutt kreemise kastme, kõrvitsase tatra ja marineeritud kõrvitsaga.
-
Kohupiimasõrnikud tonka oa kreemi, valgete sõstarde ja marjapudistisega
Vegan retseptid, autor Maru Metspalu
Pakk jõuab paari päevaga teie poolt valitud Itella pakiautomaati. Seejärel poenimekiri pihku ja poodi! Kui poes käidud, siis sõbrad või kallim kööki, põlled ette ning asuge aga oma restoraniväärilist õhtusööki valmistama!
Tähelepanu, tegemist on alkoholiga! Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Seotud tooted
KÕIVSAARE OÜ
E-mail: info@uuesaaluseveinitalu.ee
Telefon: +372 5183 249, +372 5231 187
IBAN: EE622200221064188394
Aadress: Kõivsaare talu, Uue-Saaluse küla, Rõuge vald, 65147 Võru maakond
Meie mission: Keskkonnasäästlikult toimetades ja Vana-Võromaa kultuuripärandit austades väärindame kohalikud marjad ja puuviljad kvaliteetseks käsitööveiniks.