5.-15. nov. avame pop-up restorani

16.10.2020

5.-15. novembrini toimuval Lõuna-Eesti Toidunädalal “Metsast taldrikule” avame esmakordselt veinitalus pop-up restorani koostöös Ulgumaa Puhvetiga. Pakume puhtast Haanjamaa loodusest toodud metsaandidest ja kohapeal kasvatatud viljadest traditsioonilisel viisil valmistatud hõrgutisi, mille juurde pakume kohalikke veine.

Menüü

Eelroog: Põdravorsti viilud marineeritud kurgi ja värviliste aedviljadega, värskelt küpsetatud potisai ürdivõiga.

Põhiroog: Seeneorsotto põdraliha kotlettidega, marineeritud peedi või kõrvitsaga.
Saaluse mõisaproua aroonia-mustsõstravein/astelpaju-pohla toormahl.

Magustoit: jõhvikakisell vahukoorega.
Kohv/ivantšai-tee, võiküpsised astelpajujahuga.

Oleme avatud:

N 5.11 kl 16- 19
R 6.11 kl 15- 20
P 8.11 kl 12- 16
N 12.11 kl 16- 19
R 13.11 kl 15-20
P 15.11 kl 12-16

Vajalik kohtade broneerimine e-maili teel vähemalt 1 päev enne. Meie restoran mahutab korraga 15 inimest. Broneeringu kinnituseks saadetakse e-mail. Menüü hind 19.00€/inimese kohta. Tasumine kohapeal sularahas või kaardimaksega.

Kontakt: info@uuesaaluseveinitalu.ee, tel 5183249